Gasleiding Dordrecht

Twijfelt u of uw bestaande gasleiding nog in een goede staat zijn? Folstra B.V. kan een inspectie voor u  uitvoeren om de status van uw leidingen te bekijken. Aan de hand van de inspectie kan gekeken worden of er maatregelen genomen moeten worden zodat er in de toekomst geen problemen zullen ontstaan. Onze specialisten zullen dit met u bespreken en u hierbij adviseren.

Voor vragen kunt u dan ook altijd terecht bij onze specialisten. Wij helpen u hier graag bij om de beste oplossing voor u te vinden. Indien onze specialist adviseert om iets te doen aan de gasleidingen, raden wij aan om dit te laten doen door een gespecialiseerd bedrijf. Het aanleggen, verleggen of vervangen van gasleidingen is namelijk niet zomaar gedaan. Hier komt veel bij kijken. Folstra B.V. kunt u hier dan ook zeker verder bij helpen. Neem dan contact met ons op via 010 - 600 11 37 voor een inspectie, het aanleggen, verleggen of vervangen van uw gasleidingen of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Veiligheid voorop

Wilt u een gasleiding aanleggen, vervangen of verleggen? Hieraan zijn wettelijke eisen vastgesteld waar iedereen zich aan moet houden. Deze eisen worden gesteld om gevaarlijke situaties te voorkomen. Het werken met gas is namelijk altijd risicovol in verband met brandgevaar. Om deze reden is het daarom ook aan te raden een gespecialiseerde loodgieter in te schakelen om u hierbij te helpen. Aangezien deze veel ervaring hebben met deze werkzaamheden en dit dagelijks doen, zullen zij hier ook zorgvuldig te werk gaan en ervoor zorgen dat alles goed geregeld is dat u geen problemen meer zult hebben in de toekomst. Neem vrijblijvend contact met ons op om advies te vragen van onze specialisten.

Specialist in Dordrecht en omstreken

Voor zowel binnen- als buitenshuis kan Folstra B.V. gasleidingen voor u aanleggen, verleggen of vervangen. Heeft u bijvoorbeeld een tuinhuis dat verwarmt moet worden? Dan kunnen onze vakmannen een gasleiding aanleggen in uw tuin. Wij denken graag met u mee om de beste oplossing voor u te vinden. Neem contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken en dan kunt u dit bespreken met onze loodgieters. Onze werknemers voorzien u graag van advies waar nodig. Wij knappen de gasleidingswerkzaamheden voor u op!