Loodgieterswerk in Dordrecht

Voor al uw loodgieterswerk kunt u terecht bij uw loodgieter in Dordrecht. Als u in Dordrecht of in de omgeving van Dordrecht woont, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Eén van onze professionals komt graag bij u langs om uw probleem of wensen te bespreken. Onze werkzaamheden op het gebied van loodgieterswerk zijn groot, dus wij kunnen vast en zeker iets voor u doen.

Wij zijn uw specialist in loodgieterswerk voor:
Sanitair
• Dakbedekking
• Loodwerken
• Zinkwerken
• Installatie CV
• Onstoppen gootsteen

 

Wij leveren vakwerk

In ons regenachtige land is een goed dak op uw woning of bedrijfspand belangrijk. Weinig zaken zijn zo vervelend als een lekkende dakbedekking en de daarmee gepaard gaande wateroverlast. Om lekkage en ander overlast te voorkomen, is het van groot belang dat uw dak in perfecte conditie is. Wij zijn uw specialist in loodgieterswerk wanneer het gaat om het herstel en de aanleg van dakbedekking.

Wij hebben ruim ervaring in allerlei soorten lood- en zinkwerken. Dit kan variëren van een nieuw schoorsteenlood tot en met speciale zinken details aan gebouwen. Ook voor loodwerk en zinkwerk doet u er dus goed aan om een professionele vakman uit Dordrecht voor uw loodgieterswerk in te schakelen.