Ontstoppen Gootsteen in Dordrecht?

Een verstopping is erg vervelend. Als loodgietersbedrijf beperken we ons grotendeels tot het ontoppen van de gootsteen. Folstra B.V. kan u hierbij helpen in Dordrecht en in de omgeving daarvan. Onze loodgieters werken vakkundig en beschikken over moderne apparatuur om alle soorten verstoppingen op te sporen en te ontstoppen.

Met behulp van een verenmachine gaan we de verstopping te lijf. In vrijwel alle gevallen kunnen we de verstopping verhelpen door de veer in te brengen, de verstopping door te prikken en het vuil weg te spoelen. Dat kan over het algemeen zonder veel overlast te veroorzaken. Het is een standaardprocedure waarbij we geen sloopwerkzaamheden hoeven te verrichten.

Wij helpen u dan ook graag met al uw verstoppingsproblemen in uw huis of winkel. Neem contact met ons op via 010 - 600 11 37 om een afspraak te maken of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Bij spoed komen wij direct!

Omdat niets vervelender is dan moeten wachten op hulp wanneer u een verstopping of een lekkage heeft, komen wij uw probleem in of in de omgeving van Dordrecht direct oplossen. Onze medewerkers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar, zijn flexibel en werken efficiënt. Ook ’s avonds en in de weekenden staan wij voor u klaar om u te helpen bij het ontstoppen.