Ontstoppen in Dordrecht?

Lekkage is erg vervelend en kan veel schade veroorzaken. Of het nu gaat om het ontstoppen van de afvoer van uw wastafel, bad, douche of het ontstoppen van uw riool, de riool specialisten van uw loodgieter in Dordrecht kunnen u helpen. Onze vaklieden in Dordrecht zijn vakkundig en beschikken over moderne apparatuur om alle soorten verstoppingen op te sporen en te ontstoppen.

Met behulp van moderne camera’s sporen wij uw verstopping in Dordrecht of in de omgeving van Dordrecht op. Wij hoeven niet onnodig de straat of uw vloer open te breken voor het ontstoppen, omdat onze camera’s het mankement aan uw riool gemakkelijk opsporen. Dit scheelt u in de kosten om het een en ander weer te herstellen en het scheelt uiteraard veel overlast.

Bij nood komen wij direct!

Omdat niets vervelender is dan moeten wachten op hulp wanneer u een verstopping of een lekkage heeft, komen wij uw probleem in of in de omgeving van Dordrecht direct oplossen. Onze medewerkers staan 24 uur per dag voor u klaar 7 dagen in de week, zijn flexibel en werken efficiënt. Ook ’s avonds en in de weekenden staan wij voor u klaar om te ontstoppen.