Wij leveren sanitair in Dordrecht

Voor alle zaken omtrent sanitair bent u aan het juiste adres bij Folstra B.V.. Wij helpen u graag bij het vervangen of leveren van sanitair. Onze vakmannen hebben in Dordrecht en in de omgeving Dordrecht veel ervaring  met het plaatsen van toiletten en badkamers. Ook al het voorbereidende werk, zoals het aanleggen van leidingen en riolering, doen wij voor onze klanten. Of u nu uw gehele sanitair wilt aanpakken, of enkel een kraan wilt laten vervangen, voor vakmanschap bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij kunnen alle merken sanitair op de korte termijn voor u leveren en monteren in Dordrecht en de omgeving van Dordrecht. Neem contact met ons op via 010 - 600 11 38 om een afspraak te maken of vul het contactformulier in voor het aanvragen van een offerte.

Aanleg van sanitair

Voor de aanleg en installatie van uw sanitair kunt u in Dordrecht en omgeving een beroep doen op Folstra B.V.. Wij helpen u graag. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen van waterleidingen. Ook voor de aanleg van riolering kunt u bij ons terecht. Onze loodgieters zorgen ervoor dat problemen als verstoppingen en lekkages worden voorkomen. Ook bij problemen met uw sanitair in Dordrecht omstreken kunt u ons inschakelen.