Badkamer sanitair Dordrecht

Wilt u een wastafel plaatsen, een douche installeren of een gehele badkamer laten verbouwen? In de regio Dordrecht is Folstra B.V. de specialist in de omgeving als het gaat om het installeren van sanitair. Wij hebben jarenlange ervaring en verrichten alle werkzaamheden in en rondom uw badkamer. Wij zullen ervoor zorgen dat u voortaan kunt genieten van uw badkamer.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen onze loodgieters u helpen met al uw wensen. Voor informatie en vakkundig advies kunt u altijd aankloppen bij onze specialisten. Onze werknemers denken graag met u mee om uw droombadkamer realiteit te maken. Neem contact met ons op via 010 - 600 11 37 of vul het contactformulier voor het aanvragen van een offerte.

Badkamer verbouwen

Heeft u een verouderde badkamer en wilt u die laten verbouwen om zo uw droombadkamer te laten bouwen? Ook dat kunnen wij voor u doen. Het plaatsen van badkamermeubels, installeren van ventilatieroosters en wastafels. Folstra B.V. doet het allemaal.

Onze klanten hechten veel waarde aan een comfortabele en gebruiksvriendelijke badkamer en dat begrijpen wij. Wij willen dan ook het beste resultaat voor u realiseren. Keuzes maken omtrent het renoveren is dan ook niet gemakkelijk omdat er zoveel keus is. Ook bij het bedenken van ideeën kunnen wij helpen. Onze specialisten hebben hier zoveel ervaring mee dat zij altijd wel een oplossing hebben voor uw wensen. Folstra B.V. wilt u dan ook helpen zodat u nog jarenlang kunt genieten van uw badkamer.

Een nieuwe badkamer

Bij het installeren van een compleet nieuwe badkamer komt veel kijken. Het is dan ook aan te raden om dit uit te laten voeren door een bedrijf dat hier gespecialiseerd in is. Zo voorkomt u dat er zich problemen ontstaan nadat de badkamer is opgeleverd en kunt u meteen zonder zorgen volop genieten. Onze vakmannen hebben veel ervaring met het installeren van een nieuwe badkamer en kunnen u verzekeren dat het vakwerk van hoge kwaliteit is.