Wc plaatsen Dordrecht

Wilt u een nieuwe wc plaatsen in uw toilet en zoekt u een gespecialiseerd bedrijf om dit uit te laten voeren? In Dordrecht en in de omgeving daarvan kan Folstra B.V. u hierbij helpen. Wij plaatsen al jarenlang nieuwe wc’s voor onze klanten. Daarom kunt u erop rekenen dat wij het werk vakkundig zullen uitvoeren.

Wij kunnen elk soort voor u plaatsen. Een staande wc is de goedkoopste keus. Een hangend toilet daarentegen maakt minder lawaai. De urinoir verbruikt minder water en is een zeer hygiënische keus. Welke keuze u ook maakt, onze loodgieters zorgen ervoor dat alles werkt zoals het zou moeten. Neem contact met ons op via 010 - 600 11 38 of vraag een offerte aan door het contactformulier in te vullen.

Reparatie en renovatie

Ook voor de reparatie of renovatie van uw toilet kunt u onze hulp inschakelen. Bij het renoveren of installeren voorzien wij u graag van deskundige advies. Of moet uw wc vervangen worden of loopt het water niet meer door? Dan helpen wij u hier graag bij. Onze loodgieters krijgen vaak te maken met dit veelvoorkomende probleem.

Indien u een scheur in uw toilet heeft dan zal dit zo snel mogelijk verholpen moeten worden. Dit kan leiden tot lekkage en kan voor nog meer schade zorgen. Een breuk, kras of scheur kan snel voor u gerepareerd worden en ervoor gezorgd worden dat het niet meer zichtbaar is. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor het repareren van sifons en ander loodgieterswerk.

24/7 bereikbaar voor spoed

Is uw enige wc in huis kapot en moet deze snel gemaakt worden? Dan schiet Folstra B.V. u te hulp. Wij zijn 24 uur, 7 dagen per week bereikbaar en staan voor u klaar om uw probleem te verhelpen. Folstra B.V. is al jarenlang actief als loodgieter in de omgeving van Dordrecht. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, wij verzekeren u daarom een uitstekende service!