Teamfoto Folstra B.V.
Gasleiding (ver)leggen Dordrecht Wij staan in Dordrecht voor u klaar!
Een Loodgieter
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Dordrecht, hoofdvestiging Hoogvliet Rotterdam

Gasleiding (ver)leggen Dordrecht

Bij het aanleggen, vervangen of verplaatsen van gasleidingen is het cruciaal om ervoor te zorgen dat dit veilig gebeurt. Schakel daarom een ervaren loodgieter van Folstra B.V. in voor al uw leidingwerkzaamheden. Veilige aanleg van gasleidingen is cruciaal om lekkage te vermijden. Om ervoor te zorgen dat uw leidingwerk veilig en professioneel wordt uitgevoerd, kunt u het beste een loodgieter van Folstra B.V. inschakelen.

Of het nou gaat om een gasleiding aanleggen, een gasleiding vervangen of een gasleiding afdoppen of verwijderen. Bij het controleren van de gasleiding gaan onze experts uiterst precies te werk en voeren ze uitgebreide testen uit om eventuele lekkages op te sporen. Op deze manier zorgt u ervoor dat uw gasleidingen precies aan uw wensen voldoen en kunt u zich volledig ontspannen.

Gasleiding aanleggen Dordrecht

Als u op zoek bent naar een professioneel bedrijf dat nieuwe gasleidingen kan aanleggen in Dordrecht, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat de leidingen 100% lekvrij worden geïnstalleerd, zodat u veilig gebruik kunt maken van uw gasvoorziening. Om te voorkomen dat er gevaarlijke situaties ontstaan, moeten de leidingen perfect lekvrij zijn aangelegd. Bovendien is het van groot belang dat de constructie duurzaam genoeg is om vele jaren mee te gaan.

Voor een loodgieter is het aanleggen van een gasleiding een zorgvuldige taak die niet overhaast moet worden gedaan. Wij controleren de aangelegde gasleidingen bij Folstra B.V. altijd zeer uitvoerig op lekkage. Het aanleggen van uw gasleiding is bij Folstra B.V. in goede handen. Vertrouw op onze jarenlange ervaring en hoogwaardige apparatuur voor een probleemloze installatie.

Indien u meer informatie wenst of een gasleiding wilt laten installeren in Dordrecht, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bel dan gerust naar 010 600 1137 of laat een bericht achter op het contactformulier. Ons team zal zo snel mogelijk terugkomen op uw verzoek.

Gasleidingen verleggen Dordrecht

Heeft u problemen met waar uw gasleidingen zich bevinden, of wilt u bijvoorbeeld uw gasfornuis op een andere plaats hebben? U kunt erop vertrouwen dat Folstra B.V. het verleggen van gasleidingen in Dordrecht professioneel uitvoert. Onze loodgieters komen met plezier bij u langs om de situatie te beoordelen en een plan op te stellen.

Als u instemt met de voorgenomen werkzaamheden, zullen onze loodgieters onmiddellijk beginnen met het verleggen van uw gasleidingen. We zullen ook een grondige inspectie uitvoeren om eventuele lekkage te voorkomen, zodat u binnenkort weer kunt koken. Als u instemt, beginnen onze loodgieters direct met het verleggen van uw gasleidingen. Even nakijken of er geen onverwachte lekkage is en dan kunt u snel weer aan de slag in de keuken.

Leidingwerk wordt aangelegd en bevestigd
Het leidingwerk in huis is in goede handen bij een loodgieter van Folstra B.V..

Gasleiding afdoppen of verwijderen

Het is een groeiende trend onder huishoudens om van het gas af te stappen, vooral de laatste tijd. Bij het koken wordt er gekozen voor inductie, terwijl de verwarming wordt verzorgd door middel van een warmtepomp en elektriciteit. Bent u ook van plan om te gaan voor een gasvrij huishouden, en heeft u geen behoefte meer aan uw gasleidingen?

Als u uw gasleidingen in Dordrecht veilig wilt afsluiten of laten verwijderen, dan kunt u vertrouwen op de vakkundige loodgieters van Folstra B.V.. Het afdoppen of verwijderen van een gasleiding vergt mogelijk nog meer nauwkeurigheid dan het aanleggen ervan. Bij Folstra B.V. werken gecertificeerde loodgieters die u volledig kunnen ondersteunen bij het realiseren van een gasvrije woning.

Verlangt u naar de deskundigheid van een expert van Folstra B.V. om u te assisteren met de klus van de gasleiding? Neem direct contact met ons op via 010 600 1137 of maak een afspraak. Als u liever een bericht achterlaat, kunt u dat doen via ons contactformulier. Indien gewenst kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers om de mogelijkheden te bespreken.

Over ons

Folstra B.V. is jouw loodgieter in Zuid-Holland! Voor alle loodgieters-, riolerings-, CV- en dak-klussen kun je rekenen op Folstra. Met de fusie tussen de loodgietersbedrijven van Henk Folkers en Dennis Stravers ben... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1137

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Folstra B.V.

Folstra B.V. is jouw loodgieter in Zuid-Holland! Voor alle loodgieters-, riolerings-, CV- en dak-klussen kun je rekenen op Folstra. Met de fusie tussen de loodgietersbedrijven van Henk Folkers en Dennis Stravers ben je verzekerd van vakmanschap. Door de jarenlange ervaring haal je alle benodigde expertise in huis voor je klus. Folstra B.V. is een allround loodgietersbedrijf dat zich met een breed scala aan loodgieter gerelateerde werkzaamheden inzet voor particulieren, bedrijven, instellingen en aannemers.
Voor zowel alle kleine als grote klussen kun je contact opnemen met Folstra.


Met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en vriendelijk vakmanschap sta jij altijd centraal. Je kunt ze 24/7 bereiken!


Reviews van Folstra B.V.

Door P
Op 5 maart 2024
6

Diverse klussen laten doen. Na het plaatsen van vloer isolatie en bodem folie, zouden ze nog terug komen ter controle van eventueel condens onder de vloer. Ze moeten nog steeds langs komen. Diverse afspraken gemaakt. Ze komen geen enkele afspraak na. En dat is balen.

Door A
Op 6 april 2023
10

Veel ervaring mee, lossen problemen prima op en ook voor grote klussen en verbouwingen raad ik ze aan. Fijne communicatie en toffe gasten die ook meedenken in voordeel van de klant.

Door G.K
Op 10 maart 2023
10

Top bedrijf, goeie gasten

Door G
Op 14 februari 2023
10

Deze vakman lost alles op!

Door J.V.H
Op 13 februari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door W.V.H
Op 18 januari 2023
10

Daklekka gerepareerd en nieuwe loodflappen aangebracht. Nu geen daklekkage meer.

Door D.T
Op 7 september 2022
10

Nadat ik al een aantal loodgieters had versleten maar het probleem (verstopte afvoer in de keuken) bleef terug komen kwam ik bij Folstra terecht. Direct installeerde zij een ander soort afvoer en was ik van de problemen af. Ook het verplaatsen en aanleggen van een nieuwe kraan en waterafvoer was geen probleem. Zeer prettige communicatie, werken snel, denken mee, zijn nauwkeurig en houden zich aan de afspraken. Heel tevreden met hun service!

Door N.N
Op 10 augustus 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door C.V.G
Op 23 juni 2022
10

Weten snel de lekkage oorzaak op te sporen en deze naar wens te verhelpen. Zijn ook nog eens hele prettige gasten in omgang. Zijn ook nog eens goed voor hun vaste klanten. Kortom echte aanrader.

Door N.S
Op 19 mei 2022
10

Folstra B.V. heeft mijn woning voorzien van radiatoren, een nieuwe CV-ketel en dit alles ook nog eens aangesloten. Gezien het werk dat ze verricht hebben (afvoer door het dak, leidingen onder de vloer en door de muur), ben ik erg onder de indruk van het tempo waarop ze dit hebben gedaan. Zorgvuldig is het ook zeker. Ik heb niets aan te merken op wat ze hebben gedaan. In de communicatie waren ze ook erg prettig. Ze gaven duidelijk aan wat de mogelijkheden waren in mijn woning. Ook stonden ze open voor input en waren ze niet te beroerd wat oude onderdelen te demonteren. Als laatste wil ik nog even zeggen dat ze erg snel reageerden en vrijwel direct aan de slag konden. Ik zou Folstra BV aan iedereen aanraden.

Door K
Op 9 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door M.V
Op 2 maart 2022
10

Na contact met meerdere loodgieters gehad te hebben uitgekomen bij deze toppers. Had lekkage onder de gootsteen. Opsporen hiervan was snel gebeurt. Afspraak gemaakt om te maken en zoals afgesproken keurig gefixed. Tijdens deze reparatie kwamen de mannen er achter dat ik door verzakkingen een scheur had in de toilet afvoer naar het riool. Hier een nieuwe afspraak voor gemaakt en ook dit keurig en snel gemaakt. Was een hele klus. Straat moest open en het gaf best een rotzooi met zicht mee. Maar ook dit hebben de mannen weer keurig en schoon achter gelaten. Mocht ik weer iets hebben, zijn dit de mannen die ik bel. Mannen bedankt.

Door D.V.H
Op 1 maart 2022
10

Nieuwe cv ketel laten plaatsen. Super vakwerk geleverd

Door J.V.D.W
Op 28 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door R.J
Op 2 februari 2022
10

Lekkage niet weten waar, Folstra gebeld en konden snel komen en hadden het euvel snel gevonden en gerepareerd, TOP jongens reuze bedankt, heb jullie nummer dus mocht ik weer eens een loodgieter nodig hebben weet ik jullie te vinden

Door R.P
Op 6 januari 2022
10

Wij hadden lekkage in de meterkast en wisten niet waar dit vandaan kwam. Toen de mannen van Folstra ingeschakeld en die hebben alles perfect opgespoord, opgelost en weer hersteld. Badkamer vloer moest eruit en een kamer muur en eenkoof in het trappengat moest open. Alles is perfect gerepareerd alsof er niks gebeurd is. Mannen konden snel terecht. Bedankt mannen van Folstra!

Door E.E
Op 5 januari 2022
10

Fijne partij die super snel is in contact en handelen. Denken met je mee en leveren een passende oplossing. Het geleverde werk ziet er keurig uit! Ik kan Folstra iedereen aanbevelen voor een loodgietersklus.

Door L.D.S
Op 22 december 2021
10

Behulpzaam en komt afspraken na. Zeer redelijke prijs.

Door S.V
Op 16 december 2021
10

Lekkage melding gemaakt, de volgende dag kon de loodgieter er al heen. TOP bedrijf! Top werk! snel en vriendelijk!

Door Y
Op 9 december 2021
10

In het weekeinde een lekkage gehad en contact opgenomen met Dennis van Folstra BV. Ze hebben me super snel kunnen helpen met de opsporing van de lekkage en binnen twee dagen was de oorzaak gerepareerd en alle sporen van de gevolgschade hersteld. Voor de volgende klus zal ik ze zeker weer benaderen en ik kan ze zeker aanraden!

Door I.K
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door T
Op 26 november 2021
10

Ik had een spoedgeval thuis, onze WC werkte niet meer. Zelfde dag nog gearriveerd en een compleet nieuw WC gebouwd. Vervolgens kreeg ik ook handige tips en adviezen. Dank jullie wel, heren. Ben er heel erg blij mee

Door L.H
Op 25 november 2021
10

Ik ben zeer tevreden over de heren. Alle problemen zijn goed en professioneel verholpen. Een onverwacht hardnekkige verstopping van leidingen heeft ze heel veel tijd en arbeid gekost, maar ze zijn net zo lang doorgegaan tot het opgelost was. Dit verdient echt een grote pluim en ik beveel dit bedrijf dan ook van harte bij iedereen aan.

Door J.V.D.W
Op 24 maart 2021
10
Review heeft geen inhoud
Door S
Op 10 februari 2021
10
Review heeft geen inhoud