Teamfoto Folstra B.V.
Afvoer lekkage in Dordrecht Wij staan in Dordrecht voor u klaar!
Een Loodgieter
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Dordrecht, hoofdvestiging Hoogvliet Rotterdam

Afvoer lekkage in Dordrecht

Wanneer er sprake is van lekkend water, ontstaan er niet alleen onaangename geurtjes en lelijke plekken. Wanneer u de lekkage in uw afvoer niet tijdig opmerkt kan de schade onder de vloer groot zijn. Heeft u een vreemde geur gedetecteerd en vermoedt u een lek in de leiding?

Wacht niet langer en neem contact op met onze professionele loodgieters van Folstra B.V.. Bel gerust en wij komen snel langs voor een controle van de afvoer. Bel zonder zorgen en wij zullen snel komen om de afvoer te inspecteren.

U kunt er uiteraard ook voor kiezen om zelf het probleem op te lossen. Maar dan is het belangrijk om te weten waar u het beste kunt beginnen. Bij een lekkage in uw afvoer is het vaak niet gemakkelijk te ontdekken waar precies het probleem zit. U wilt uiteraard niet beginnen met slopen zonder de zekerheid dat u op de juiste plek bent. Een professionele en ervaren loodgieter kan u helpen om niet alleen tijd en moeite, maar mogelijk ook onnodige kosten te besparen.

U kunt op ons rekenen om u te helpen in Dordrecht en omstreken bij het oplossen van dit probleem. Dankzij onze ervaring in het bijstaan van klanten, kunnen we snel en efficiënt werken. Om ervoor te zorgen dat we de juiste aanpak hanteren, inspecteren we altijd eerst de situatie voordat we met onze werkzaamheden beginnen en beginnen we nooit direct met breken.

Zorg voor een vlotte start en neem op tijd contact op met Folstra B.V. om uw lekkage te laten verhelpen. Wij staan klaar om uw tijd, moeite, kosten en onnodige schade te minimaliseren. Wacht niet langer en zorg voor een goede start door Folstra B.V. in te schakelen om uw lekkage te laten oplossen. Minimaliseer de impact op uw tijd, inspanning, kosten en onnodige schade door ons in te schakelen.

Hevige lekkage in een woning
Onze loodgieters komen direct voor u in actie bij lekkage.

Oorzaken van lekkage in uw afvoer

Het is mogelijk dat er een lekkage ontstaat in uw afvoer door een verouderd leidingenstelsel of door niet zorgvuldig gebruik ervan. Het is waarschijnlijk dat er na verloop van tijd een verstopping ontstaat door het dagelijkse wegspoelen van etensresten, zeep- en tandpastaresten en andere zaken door de wasbak. Dit kan resulteren in een toename van de druk, wat vervolgens kan leiden tot een lekkage in uw afvoer.

Zoekt u een snelle oplossing voor dit probleem in Dordrecht? Aarzel niet en neem contact op met onze bekwame vakmannen van Folstra B.V. via 010 600 1137 of het contactformulier. Onze loodgieters helpen u graag!

Veel gestelde vragen over afvoer lekkage in Dordrecht

Hoeveel kost het om een lekkage op te lossen?

Afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie en omvang van de lekkage, het type materiaal dat is aangetast, en de reparatiewerkzaamheden die moeten worden uitgevoerd, kunnen de kosten voor het oplossen van een lekkage variëren. Wanneer je te maken hebt met een lekkage, is het belangrijk om een professionele loodgieter of aannemer in te schakelen voor een inspectie en een nauwkeurige kostenraming.

Wat te doen in het geval van een ernstige lekkage?

Als er sprake is van een hevige lek is het essentieel om snel en efficiënt te handelen om verdere schade te voorkomen, zorg er daarom voor dat je als eerste de waterkraan van het gebouw dichtdraait. Daarnaast is het verstandig om, als er stroompunten in de buurt zijn, de elektriciteit uit te schakelen, waardevolle spullen te verplaatsen en zo snel mogelijk een loodgieter te contacteren.

Kan een loodgieter de bron van een lek identificeren?

Als u te maken heeft met een lekkage, kunt u het beste een loodgieter inschakelen. Zij hebben de expertise om lekkages op te sporen en te verhelpen. Loodgieters zijn gespecialiseerd in het opsporen en verhelpen van lekkages. Zij beschikken over de benodigde kennis, ervaring en tools om de bron van een lekkage te identificeren en deze effectief te verhelpen.

Over ons

Folstra B.V. is jouw loodgieter in Zuid-Holland! Voor alle loodgieters-, riolerings-, CV- en dak-klussen kun je rekenen op Folstra. Met de fusie tussen de loodgietersbedrijven van Henk Folkers en Dennis Stravers ben... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1137

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Folstra B.V.

Folstra B.V. is jouw loodgieter in Zuid-Holland! Voor alle loodgieters-, riolerings-, CV- en dak-klussen kun je rekenen op Folstra. Met de fusie tussen de loodgietersbedrijven van Henk Folkers en Dennis Stravers ben je verzekerd van vakmanschap. Door de jarenlange ervaring haal je alle benodigde expertise in huis voor je klus. Folstra B.V. is een allround loodgietersbedrijf dat zich met een breed scala aan loodgieter gerelateerde werkzaamheden inzet voor particulieren, bedrijven, instellingen en aannemers.
Voor zowel alle kleine als grote klussen kun je contact opnemen met Folstra.


Met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en vriendelijk vakmanschap sta jij altijd centraal. Je kunt ze 24/7 bereiken!


Reviews van Folstra B.V.

Door P
Op 5 maart 2024
6

Diverse klussen laten doen. Na het plaatsen van vloer isolatie en bodem folie, zouden ze nog terug komen ter controle van eventueel condens onder de vloer. Ze moeten nog steeds langs komen. Diverse afspraken gemaakt. Ze komen geen enkele afspraak na. En dat is balen.

Door A
Op 6 april 2023
10

Veel ervaring mee, lossen problemen prima op en ook voor grote klussen en verbouwingen raad ik ze aan. Fijne communicatie en toffe gasten die ook meedenken in voordeel van de klant.

Door G.K
Op 10 maart 2023
10

Top bedrijf, goeie gasten

Door G
Op 14 februari 2023
10

Deze vakman lost alles op!

Door J.V.H
Op 13 februari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door W.V.H
Op 18 januari 2023
10

Daklekka gerepareerd en nieuwe loodflappen aangebracht. Nu geen daklekkage meer.

Door D.T
Op 7 september 2022
10

Nadat ik al een aantal loodgieters had versleten maar het probleem (verstopte afvoer in de keuken) bleef terug komen kwam ik bij Folstra terecht. Direct installeerde zij een ander soort afvoer en was ik van de problemen af. Ook het verplaatsen en aanleggen van een nieuwe kraan en waterafvoer was geen probleem. Zeer prettige communicatie, werken snel, denken mee, zijn nauwkeurig en houden zich aan de afspraken. Heel tevreden met hun service!

Door N.N
Op 10 augustus 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door C.V.G
Op 23 juni 2022
10

Weten snel de lekkage oorzaak op te sporen en deze naar wens te verhelpen. Zijn ook nog eens hele prettige gasten in omgang. Zijn ook nog eens goed voor hun vaste klanten. Kortom echte aanrader.

Door N.S
Op 19 mei 2022
10

Folstra B.V. heeft mijn woning voorzien van radiatoren, een nieuwe CV-ketel en dit alles ook nog eens aangesloten. Gezien het werk dat ze verricht hebben (afvoer door het dak, leidingen onder de vloer en door de muur), ben ik erg onder de indruk van het tempo waarop ze dit hebben gedaan. Zorgvuldig is het ook zeker. Ik heb niets aan te merken op wat ze hebben gedaan. In de communicatie waren ze ook erg prettig. Ze gaven duidelijk aan wat de mogelijkheden waren in mijn woning. Ook stonden ze open voor input en waren ze niet te beroerd wat oude onderdelen te demonteren. Als laatste wil ik nog even zeggen dat ze erg snel reageerden en vrijwel direct aan de slag konden. Ik zou Folstra BV aan iedereen aanraden.

Door K
Op 9 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door M.V
Op 2 maart 2022
10

Na contact met meerdere loodgieters gehad te hebben uitgekomen bij deze toppers. Had lekkage onder de gootsteen. Opsporen hiervan was snel gebeurt. Afspraak gemaakt om te maken en zoals afgesproken keurig gefixed. Tijdens deze reparatie kwamen de mannen er achter dat ik door verzakkingen een scheur had in de toilet afvoer naar het riool. Hier een nieuwe afspraak voor gemaakt en ook dit keurig en snel gemaakt. Was een hele klus. Straat moest open en het gaf best een rotzooi met zicht mee. Maar ook dit hebben de mannen weer keurig en schoon achter gelaten. Mocht ik weer iets hebben, zijn dit de mannen die ik bel. Mannen bedankt.

Door D.V.H
Op 1 maart 2022
10

Nieuwe cv ketel laten plaatsen. Super vakwerk geleverd

Door J.V.D.W
Op 28 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door R.J
Op 2 februari 2022
10

Lekkage niet weten waar, Folstra gebeld en konden snel komen en hadden het euvel snel gevonden en gerepareerd, TOP jongens reuze bedankt, heb jullie nummer dus mocht ik weer eens een loodgieter nodig hebben weet ik jullie te vinden

Door R.P
Op 6 januari 2022
10

Wij hadden lekkage in de meterkast en wisten niet waar dit vandaan kwam. Toen de mannen van Folstra ingeschakeld en die hebben alles perfect opgespoord, opgelost en weer hersteld. Badkamer vloer moest eruit en een kamer muur en eenkoof in het trappengat moest open. Alles is perfect gerepareerd alsof er niks gebeurd is. Mannen konden snel terecht. Bedankt mannen van Folstra!

Door E.E
Op 5 januari 2022
10

Fijne partij die super snel is in contact en handelen. Denken met je mee en leveren een passende oplossing. Het geleverde werk ziet er keurig uit! Ik kan Folstra iedereen aanbevelen voor een loodgietersklus.

Door L.D.S
Op 22 december 2021
10

Behulpzaam en komt afspraken na. Zeer redelijke prijs.

Door S.V
Op 16 december 2021
10

Lekkage melding gemaakt, de volgende dag kon de loodgieter er al heen. TOP bedrijf! Top werk! snel en vriendelijk!

Door Y
Op 9 december 2021
10

In het weekeinde een lekkage gehad en contact opgenomen met Dennis van Folstra BV. Ze hebben me super snel kunnen helpen met de opsporing van de lekkage en binnen twee dagen was de oorzaak gerepareerd en alle sporen van de gevolgschade hersteld. Voor de volgende klus zal ik ze zeker weer benaderen en ik kan ze zeker aanraden!

Door I.K
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door T
Op 26 november 2021
10

Ik had een spoedgeval thuis, onze WC werkte niet meer. Zelfde dag nog gearriveerd en een compleet nieuw WC gebouwd. Vervolgens kreeg ik ook handige tips en adviezen. Dank jullie wel, heren. Ben er heel erg blij mee

Door L.H
Op 25 november 2021
10

Ik ben zeer tevreden over de heren. Alle problemen zijn goed en professioneel verholpen. Een onverwacht hardnekkige verstopping van leidingen heeft ze heel veel tijd en arbeid gekost, maar ze zijn net zo lang doorgegaan tot het opgelost was. Dit verdient echt een grote pluim en ik beveel dit bedrijf dan ook van harte bij iedereen aan.

Door J.V.D.W
Op 24 maart 2021
10
Review heeft geen inhoud
Door S
Op 10 februari 2021
10
Review heeft geen inhoud