Teamfoto Folstra B.V.
Lekkage muur Dordrecht Wij staan in Dordrecht voor u klaar!
Een Loodgieter
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Dordrecht, hoofdvestiging Hoogvliet Rotterdam

Lekkage muur Dordrecht

Wanneer er sprake is van lekkage in de muur, is dit altijd ongewenst en leidt dit tot veel zorgen en stress. Heeft u hinder van een lekkage in uw muur? Lees hier welke acties u kunt ondernemen en hoe wij u kunnen assisteren.

Indien u direct assistentie behoeft bij het opsporen en repareren van uw lekkage in de muur, U kunt ons bereiken via 010 600 1137 of u kunt een bericht achterlaten via ons contactformulier. Heeft u te maken met lekkageproblemen? Wij helpen u graag!

Vochtplekken muur

Het opmerken van vochtplekken in de muur kan wijzen op een mogelijke lekkage. Dit is niet alleen onaantrekkelijk om te zien, maar kan ook de groei van schimmel en een verslechterende isolatie tot gevolg hebben. Om het probleem op te lossen, is het belangrijk om een specialist van Folstra B.V. in te schakelen.

Is er sprake van vochtplekken op je muur? Bent u op zoek naar een oplossing voor uw probleem? Bel dan naar 010 600 1137 of vul het contactformulier op onze website in om snel een reactie te ontvangen. Het probleem is snel verholpen dankzij de ervaren loodgieters van ons bedrijf.

Lekkage muur opsporen

Het vinden van de oorzaak van een lekkage in de muur is vaak moeilijk op basis van vochtplekken alleen. Binnen de muren van een woning worden vele leidingen aangetroffen en er kan tevens sprake zijn van een externe lekkage. Om onnodig sloopwerk te vermijden, is het van groot belang om de oorsprong van het probleem te identificeren.

Een lekdetectiespecialist kan met behulp van geavanceerde apparatuur de lekkage opsporen. Er wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van infraroodcamera’s en er kan een rook- of kleurstoftest worden uitgevoerd. Niet elke loodgieter in Dordrecht heeft deze apparatuur normaal gesproken in beheer.

Heeft u geen idee wat de oorzaak is van het vocht? Heeft u geen idee waar de oorzaak van het lek ligt? In dat geval raden wij u aan om een lekdetectiebedrijf in te schakelen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via 0800-5663443, wij hebben goede relaties in de lekdetectie branche.

Folstra B.V.: úw lekkage specialist

Bij Folstra B.V. staan onze loodgieters klaar om al uw vragen en problemen aan te pakken. Onze specialisten hebben al vele jaren ervaring in Dordrecht en gaan op een doelgerichte manier te werk om uw lekkage op te lossen. Wij zorgen ervoor dat uw lekkage snel en blijvend wordt verholpen.

Twijfel niet om ons te bellen op 010 600 1137 of om een bericht achter te laten via het contactformulier. We zijn benieuwd naar uw reactie, dus een medewerker van Folstra B.V. zal spoedig contact met u opnemen over uw aanvraag. Wij zijn altijd beschikbaar om naar u te luisteren en u te ondersteunen met uw vragen en opmerkingen.

Lekkage nazorg: wij helpen graag

Het verhelpen van de lekkage in de muur is slechts een van de vele taken die moeten worden voltooid. Het uitvoeren van het stucwerk, schilderwerk en andere herstelwerkzaamheden vereist een zorgvuldige aanpak. Bij Folstra B.V. begrijpen we de impact van een lekkage en we zijn er om u te begeleiden.

Wij helpen u dan ook graag verder, ook met de klussen waar onze eigen expertise niet ligt. Wij hebben door de jaren heen een uitgebreid netwerk weten te creëren voor herstelwerkzaamheden. Op zoek naar een stukadoor, schilder of bouwbedrijf in Dordrecht?

Selecteer één van de betrouwbare bedrijven in Dordrecht die samenwerken met onze partners. Aarzel niet om ons te bellen op 0800-5663443 en informeer naar de diverse opties. We streven ernaar om u op de best mogelijke manier te helpen met de inzet van onze medewerkers.

Hevige lekkage in een woning
Onze loodgieters komen direct voor u in actie bij lekkage.

Veel gestelde vragen over muur lekkage in Dordrecht

Wat is de prijs om een waterlek op te lossen?

Verschillende factoren kunnen invloed hebben op de kosten voor het repareren van een lekkage, waaronder de locatie en omvang van het lek, het materiaal dat beschadigd is en de benodigde reparatiewerkzaamheden. Het is van groot belang om een deskundige loodgieter of aannemer te raadplegen om de lekkage te inspecteren en een nauwkeurige schatting te maken.

Hoe kunnen we doeltreffend handelen bij ernstige lekkage?

Als er sprake is van extreme lekkage, is het essentieel om snel en efficiënt te reageren om verdere schade te beperken, begin daarom door de hoofdkraan van het gebouw dicht te draaien. Bovendien is het belangrijk om, indien er elektriciteitspunten in de buurt zijn, de stroom uit te schakelen, waardevolle eigendommen te verplaatsen en zo snel mogelijk een loodgieter in te schakelen.

Kan een loodgieter een lek opsporen?

Ja, een loodgieter is gespecialiseerd in het opsporen en repareren van lekkages. Wacht daarom niet te lang met het inschakelen van een loodgieter bij een lekkage. Als het gaat om lekkages, zijn loodgieters zeer bekwaam in het detecteren en repareren ervan. Vertrouw daarom op een loodgieter om uw lekproblemen op te lossen.

Over ons

Folstra B.V. is jouw loodgieter in Zuid-Holland! Voor alle loodgieters-, riolerings-, CV- en dak-klussen kun je rekenen op Folstra. Met de fusie tussen de loodgietersbedrijven van Henk Folkers en Dennis Stravers ben... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1137

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Folstra B.V.

Folstra B.V. is jouw loodgieter in Zuid-Holland! Voor alle loodgieters-, riolerings-, CV- en dak-klussen kun je rekenen op Folstra. Met de fusie tussen de loodgietersbedrijven van Henk Folkers en Dennis Stravers ben je verzekerd van vakmanschap. Door de jarenlange ervaring haal je alle benodigde expertise in huis voor je klus. Folstra B.V. is een allround loodgietersbedrijf dat zich met een breed scala aan loodgieter gerelateerde werkzaamheden inzet voor particulieren, bedrijven, instellingen en aannemers.
Voor zowel alle kleine als grote klussen kun je contact opnemen met Folstra.


Met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en vriendelijk vakmanschap sta jij altijd centraal. Je kunt ze 24/7 bereiken!


Reviews van Folstra B.V.

Door P
Op 5 maart 2024
6

Diverse klussen laten doen. Na het plaatsen van vloer isolatie en bodem folie, zouden ze nog terug komen ter controle van eventueel condens onder de vloer. Ze moeten nog steeds langs komen. Diverse afspraken gemaakt. Ze komen geen enkele afspraak na. En dat is balen.

Door A
Op 6 april 2023
10

Veel ervaring mee, lossen problemen prima op en ook voor grote klussen en verbouwingen raad ik ze aan. Fijne communicatie en toffe gasten die ook meedenken in voordeel van de klant.

Door G.K
Op 10 maart 2023
10

Top bedrijf, goeie gasten

Door G
Op 14 februari 2023
10

Deze vakman lost alles op!

Door J.V.H
Op 13 februari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door W.V.H
Op 18 januari 2023
10

Daklekka gerepareerd en nieuwe loodflappen aangebracht. Nu geen daklekkage meer.

Door D.T
Op 7 september 2022
10

Nadat ik al een aantal loodgieters had versleten maar het probleem (verstopte afvoer in de keuken) bleef terug komen kwam ik bij Folstra terecht. Direct installeerde zij een ander soort afvoer en was ik van de problemen af. Ook het verplaatsen en aanleggen van een nieuwe kraan en waterafvoer was geen probleem. Zeer prettige communicatie, werken snel, denken mee, zijn nauwkeurig en houden zich aan de afspraken. Heel tevreden met hun service!

Door N.N
Op 10 augustus 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door C.V.G
Op 23 juni 2022
10

Weten snel de lekkage oorzaak op te sporen en deze naar wens te verhelpen. Zijn ook nog eens hele prettige gasten in omgang. Zijn ook nog eens goed voor hun vaste klanten. Kortom echte aanrader.

Door N.S
Op 19 mei 2022
10

Folstra B.V. heeft mijn woning voorzien van radiatoren, een nieuwe CV-ketel en dit alles ook nog eens aangesloten. Gezien het werk dat ze verricht hebben (afvoer door het dak, leidingen onder de vloer en door de muur), ben ik erg onder de indruk van het tempo waarop ze dit hebben gedaan. Zorgvuldig is het ook zeker. Ik heb niets aan te merken op wat ze hebben gedaan. In de communicatie waren ze ook erg prettig. Ze gaven duidelijk aan wat de mogelijkheden waren in mijn woning. Ook stonden ze open voor input en waren ze niet te beroerd wat oude onderdelen te demonteren. Als laatste wil ik nog even zeggen dat ze erg snel reageerden en vrijwel direct aan de slag konden. Ik zou Folstra BV aan iedereen aanraden.

Door K
Op 9 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door M.V
Op 2 maart 2022
10

Na contact met meerdere loodgieters gehad te hebben uitgekomen bij deze toppers. Had lekkage onder de gootsteen. Opsporen hiervan was snel gebeurt. Afspraak gemaakt om te maken en zoals afgesproken keurig gefixed. Tijdens deze reparatie kwamen de mannen er achter dat ik door verzakkingen een scheur had in de toilet afvoer naar het riool. Hier een nieuwe afspraak voor gemaakt en ook dit keurig en snel gemaakt. Was een hele klus. Straat moest open en het gaf best een rotzooi met zicht mee. Maar ook dit hebben de mannen weer keurig en schoon achter gelaten. Mocht ik weer iets hebben, zijn dit de mannen die ik bel. Mannen bedankt.

Door D.V.H
Op 1 maart 2022
10

Nieuwe cv ketel laten plaatsen. Super vakwerk geleverd

Door J.V.D.W
Op 28 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door R.J
Op 2 februari 2022
10

Lekkage niet weten waar, Folstra gebeld en konden snel komen en hadden het euvel snel gevonden en gerepareerd, TOP jongens reuze bedankt, heb jullie nummer dus mocht ik weer eens een loodgieter nodig hebben weet ik jullie te vinden

Door R.P
Op 6 januari 2022
10

Wij hadden lekkage in de meterkast en wisten niet waar dit vandaan kwam. Toen de mannen van Folstra ingeschakeld en die hebben alles perfect opgespoord, opgelost en weer hersteld. Badkamer vloer moest eruit en een kamer muur en eenkoof in het trappengat moest open. Alles is perfect gerepareerd alsof er niks gebeurd is. Mannen konden snel terecht. Bedankt mannen van Folstra!

Door E.E
Op 5 januari 2022
10

Fijne partij die super snel is in contact en handelen. Denken met je mee en leveren een passende oplossing. Het geleverde werk ziet er keurig uit! Ik kan Folstra iedereen aanbevelen voor een loodgietersklus.

Door L.D.S
Op 22 december 2021
10

Behulpzaam en komt afspraken na. Zeer redelijke prijs.

Door S.V
Op 16 december 2021
10

Lekkage melding gemaakt, de volgende dag kon de loodgieter er al heen. TOP bedrijf! Top werk! snel en vriendelijk!

Door Y
Op 9 december 2021
10

In het weekeinde een lekkage gehad en contact opgenomen met Dennis van Folstra BV. Ze hebben me super snel kunnen helpen met de opsporing van de lekkage en binnen twee dagen was de oorzaak gerepareerd en alle sporen van de gevolgschade hersteld. Voor de volgende klus zal ik ze zeker weer benaderen en ik kan ze zeker aanraden!

Door I.K
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door T
Op 26 november 2021
10

Ik had een spoedgeval thuis, onze WC werkte niet meer. Zelfde dag nog gearriveerd en een compleet nieuw WC gebouwd. Vervolgens kreeg ik ook handige tips en adviezen. Dank jullie wel, heren. Ben er heel erg blij mee

Door L.H
Op 25 november 2021
10

Ik ben zeer tevreden over de heren. Alle problemen zijn goed en professioneel verholpen. Een onverwacht hardnekkige verstopping van leidingen heeft ze heel veel tijd en arbeid gekost, maar ze zijn net zo lang doorgegaan tot het opgelost was. Dit verdient echt een grote pluim en ik beveel dit bedrijf dan ook van harte bij iedereen aan.

Door J.V.D.W
Op 24 maart 2021
10
Review heeft geen inhoud
Door S
Op 10 februari 2021
10
Review heeft geen inhoud