Teamfoto Folstra B.V.
Lekkage keuken in Dordrecht Wij staan in Dordrecht voor u klaar!
Een Loodgieter
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Dordrecht, hoofdvestiging Hoogvliet Rotterdam

Lekkage keuken in Dordrecht

In de keuken, net als in de badkamer, komen veel leidingen samen. Als gevolg hiervan zijn lekkages in de keuken een algemeen probleem. Vanwege de talloze mogelijke oorzaken kan het vinden van keukenlekkages een uitdaging zijn.

Mocht u last hebben van een lekkage of waterschade in de keuken, Bij het optreden van dit probleem is het aan te raden om direct de expertise van een ervaren loodgieter in te roepen. Door snel te reageren kunt u ernstige schade voorkomen en de kosten zo laag mogelijk houden.

Bij Folstra B.V. weten we dat een keukenlekkage snel verholpen moet worden. Daarom reageren we snel op meldingen. Voor het oplossen van een keukenlekkage in Dordrecht staan wij voor u klaar. Twijfelt u nog? Neem dan contact met ons op via 010 600 1137 of vul ons contactformulier in.

Hevige lekkage in een woning
Onze loodgieters komen direct voor u in actie bij lekkage.

Lekkende kraan Dordrecht

Eén van de meest voorkomende problemen met lekkage in de keuken is de lekkende kraan. Ondanks het feit dat een lekkende kraan in de keuken over het algemeen geen grote schade veroorzaakt, kunnen de kosten toch flink in de papieren lopen als je het lek laat doorlopen. Een kleine druppelende kraan kan al snel veel water verspillen, wat kan oplopen tot honderden liters per jaar.

En dat terwijl het repareren van een lekkende kraan vaak niet meer is dan het vervangen van het kraanleertje. Een handige monteur kan dit probleem in enkele minuten oplossen. Als laatste redmiddel zal de kraan zelf moeten worden vervangen.

Als uw kraan in de keuken in Dordrecht lekt, kunt u het beste proberen om dit zelf op te lossen. U kunt het eerst zelf proberen om dit op te lossen. Als u er niet uitkomt, staat een loodgieter van Folstra B.V. klaar om u te helpen.

Lekkage plafond keuken

Een lekkage in het plafond van de keuken is een ander probleem wat zich regelmatig voor doet. Het plafond van de keuken wordt vaak getroffen door vochtplekken als gevolg van lekkage in de dakbedekking, in tegenstelling tot andere keukenlekkages. Dit maakt het voor een loodgieter lastig om de juiste oorzaak van de lekkage op te sporen en te herstellen.

Indien er lekkage optreedt in het plafond van de keuken, is het van groot belang om te bepalen of dit komt door de dakbedekking of een leiding. Begin eerst met controleren of de keuken toevallig onder een badkamer of kamer met wastafel zit. Daarbij kunt u ook checken of de regenpijp verstopt is.

Als er wateroverlast in uw keuken is en de oorzaak niet van buiten komt, dan kan een verstopte dakgoot de boosdoener zijn. Indien de oorzaak van de lekkage duidelijk niet van buiten komt, kunt u een loodgieter inschakelen. Indien er sprake is van daklekkage, is het verstandig om een professionele dakdekker in te schakelen om het probleem te verhelpen.

Keukenlekkage opsporen

Het vinden van een keukenlekkage is een complexe taak, zelfs voor een ervaren loodgieter met gespecialiseerde apparatuur. Wanneer de oorzaak niet in één oogopslag helder wordt, kan het lonen om eerst contact op te nemen met een lekdetectiebedrijf. Lekdetectie specialisten kunnen met geavanceerde apparatuur achterhalen wat de oorzaak van het lek is.

Bent u getroffen door een keukenlekkage die moeilijk te ontdekken is? Twijfel niet om ons te bellen, wij kunnen u doorverwijzen naar de juiste partij die het probleem kan achterhalen. Neem gerust contact op met 0800-5663443 om de juiste partij te contacteren.

Neem contact op met Folstra B.V.

Onze monteurs zijn deskundig in het snel en effectief oplossen van lekkages in de keuken. Wij hebben specialisten die bekwaam zijn in het effectief oplossen van keukenlekkages. Als u onmiddellijk hulp nodig heeft in Dordrecht, bel dan 010 600 1137 of laat een bericht achter in het contactformulier.

Veel gestelde vragen over keuken lekkage in Dordrecht

Hoeveel moet er worden uitgegeven aan het repareren van een lekkage?

Er zijn diverse factoren die de prijzen beïnvloeden bij het verhelpen van een lekkage, zoals de locatie en omvang van de lekkage, het type materiaal dat is aangetast en de herstelwerkzaamheden die noodzakelijk zijn. Voor een betrouwbare prijsindicatie is het van belang om een professionele loodgieter of aannemer in te schakelen die de lekkage kan inspecteren en een nauwkeurige schatting kan maken.

Wat te doen als er sprake is van ernstige waterlekkage?

In situaties met extreme lekkage is het van essentieel belang om snel en efficiënt te handelen om verdere schade te minimaliseren. Doe dit door als eerste de hoofdkraan van het gebouw dicht te draaien. In geval van stroompunten in de buurt, schakel de elektriciteit uit, verplaats waardevolle spullen en neem onmiddellijk contact op met een loodgieter om de lekkage te verhelpen.

Is het mogelijk voor een loodgieter om een lek op te sporen?

Ja, een loodgieter is gespecialiseerd in het opsporen en repareren van lekkages. Wacht daarom niet te lang met het inschakelen van een loodgieter bij een lekkage. Loodgieters beschikken over de kennis, ervaring en tools om de oorsprong van een lekkage te identificeren en deze op een effectieve manier te herstellen.

Over ons

Folstra B.V. is jouw loodgieter in Zuid-Holland! Voor alle loodgieters-, riolerings-, CV- en dak-klussen kun je rekenen op Folstra. Met de fusie tussen de loodgietersbedrijven van Henk Folkers en Dennis Stravers ben... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1137

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Folstra B.V.

Folstra B.V. is jouw loodgieter in Zuid-Holland! Voor alle loodgieters-, riolerings-, CV- en dak-klussen kun je rekenen op Folstra. Met de fusie tussen de loodgietersbedrijven van Henk Folkers en Dennis Stravers ben je verzekerd van vakmanschap. Door de jarenlange ervaring haal je alle benodigde expertise in huis voor je klus. Folstra B.V. is een allround loodgietersbedrijf dat zich met een breed scala aan loodgieter gerelateerde werkzaamheden inzet voor particulieren, bedrijven, instellingen en aannemers.
Voor zowel alle kleine als grote klussen kun je contact opnemen met Folstra.


Met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en vriendelijk vakmanschap sta jij altijd centraal. Je kunt ze 24/7 bereiken!


Reviews van Folstra B.V.

Door P
Op 5 maart 2024
6

Diverse klussen laten doen. Na het plaatsen van vloer isolatie en bodem folie, zouden ze nog terug komen ter controle van eventueel condens onder de vloer. Ze moeten nog steeds langs komen. Diverse afspraken gemaakt. Ze komen geen enkele afspraak na. En dat is balen.

Door A
Op 6 april 2023
10

Veel ervaring mee, lossen problemen prima op en ook voor grote klussen en verbouwingen raad ik ze aan. Fijne communicatie en toffe gasten die ook meedenken in voordeel van de klant.

Door G.K
Op 10 maart 2023
10

Top bedrijf, goeie gasten

Door G
Op 14 februari 2023
10

Deze vakman lost alles op!

Door J.V.H
Op 13 februari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door W.V.H
Op 18 januari 2023
10

Daklekka gerepareerd en nieuwe loodflappen aangebracht. Nu geen daklekkage meer.

Door D.T
Op 7 september 2022
10

Nadat ik al een aantal loodgieters had versleten maar het probleem (verstopte afvoer in de keuken) bleef terug komen kwam ik bij Folstra terecht. Direct installeerde zij een ander soort afvoer en was ik van de problemen af. Ook het verplaatsen en aanleggen van een nieuwe kraan en waterafvoer was geen probleem. Zeer prettige communicatie, werken snel, denken mee, zijn nauwkeurig en houden zich aan de afspraken. Heel tevreden met hun service!

Door N.N
Op 10 augustus 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door C.V.G
Op 23 juni 2022
10

Weten snel de lekkage oorzaak op te sporen en deze naar wens te verhelpen. Zijn ook nog eens hele prettige gasten in omgang. Zijn ook nog eens goed voor hun vaste klanten. Kortom echte aanrader.

Door N.S
Op 19 mei 2022
10

Folstra B.V. heeft mijn woning voorzien van radiatoren, een nieuwe CV-ketel en dit alles ook nog eens aangesloten. Gezien het werk dat ze verricht hebben (afvoer door het dak, leidingen onder de vloer en door de muur), ben ik erg onder de indruk van het tempo waarop ze dit hebben gedaan. Zorgvuldig is het ook zeker. Ik heb niets aan te merken op wat ze hebben gedaan. In de communicatie waren ze ook erg prettig. Ze gaven duidelijk aan wat de mogelijkheden waren in mijn woning. Ook stonden ze open voor input en waren ze niet te beroerd wat oude onderdelen te demonteren. Als laatste wil ik nog even zeggen dat ze erg snel reageerden en vrijwel direct aan de slag konden. Ik zou Folstra BV aan iedereen aanraden.

Door K
Op 9 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door M.V
Op 2 maart 2022
10

Na contact met meerdere loodgieters gehad te hebben uitgekomen bij deze toppers. Had lekkage onder de gootsteen. Opsporen hiervan was snel gebeurt. Afspraak gemaakt om te maken en zoals afgesproken keurig gefixed. Tijdens deze reparatie kwamen de mannen er achter dat ik door verzakkingen een scheur had in de toilet afvoer naar het riool. Hier een nieuwe afspraak voor gemaakt en ook dit keurig en snel gemaakt. Was een hele klus. Straat moest open en het gaf best een rotzooi met zicht mee. Maar ook dit hebben de mannen weer keurig en schoon achter gelaten. Mocht ik weer iets hebben, zijn dit de mannen die ik bel. Mannen bedankt.

Door D.V.H
Op 1 maart 2022
10

Nieuwe cv ketel laten plaatsen. Super vakwerk geleverd

Door J.V.D.W
Op 28 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door R.J
Op 2 februari 2022
10

Lekkage niet weten waar, Folstra gebeld en konden snel komen en hadden het euvel snel gevonden en gerepareerd, TOP jongens reuze bedankt, heb jullie nummer dus mocht ik weer eens een loodgieter nodig hebben weet ik jullie te vinden

Door R.P
Op 6 januari 2022
10

Wij hadden lekkage in de meterkast en wisten niet waar dit vandaan kwam. Toen de mannen van Folstra ingeschakeld en die hebben alles perfect opgespoord, opgelost en weer hersteld. Badkamer vloer moest eruit en een kamer muur en eenkoof in het trappengat moest open. Alles is perfect gerepareerd alsof er niks gebeurd is. Mannen konden snel terecht. Bedankt mannen van Folstra!

Door E.E
Op 5 januari 2022
10

Fijne partij die super snel is in contact en handelen. Denken met je mee en leveren een passende oplossing. Het geleverde werk ziet er keurig uit! Ik kan Folstra iedereen aanbevelen voor een loodgietersklus.

Door L.D.S
Op 22 december 2021
10

Behulpzaam en komt afspraken na. Zeer redelijke prijs.

Door S.V
Op 16 december 2021
10

Lekkage melding gemaakt, de volgende dag kon de loodgieter er al heen. TOP bedrijf! Top werk! snel en vriendelijk!

Door Y
Op 9 december 2021
10

In het weekeinde een lekkage gehad en contact opgenomen met Dennis van Folstra BV. Ze hebben me super snel kunnen helpen met de opsporing van de lekkage en binnen twee dagen was de oorzaak gerepareerd en alle sporen van de gevolgschade hersteld. Voor de volgende klus zal ik ze zeker weer benaderen en ik kan ze zeker aanraden!

Door I.K
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door T
Op 26 november 2021
10

Ik had een spoedgeval thuis, onze WC werkte niet meer. Zelfde dag nog gearriveerd en een compleet nieuw WC gebouwd. Vervolgens kreeg ik ook handige tips en adviezen. Dank jullie wel, heren. Ben er heel erg blij mee

Door L.H
Op 25 november 2021
10

Ik ben zeer tevreden over de heren. Alle problemen zijn goed en professioneel verholpen. Een onverwacht hardnekkige verstopping van leidingen heeft ze heel veel tijd en arbeid gekost, maar ze zijn net zo lang doorgegaan tot het opgelost was. Dit verdient echt een grote pluim en ik beveel dit bedrijf dan ook van harte bij iedereen aan.

Door J.V.D.W
Op 24 maart 2021
10
Review heeft geen inhoud
Door S
Op 10 februari 2021
10
Review heeft geen inhoud