Teamfoto Folstra B.V.
Lekkage plafond Dordrecht Wij staan in Dordrecht voor u klaar!
Een Loodgieter
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Dordrecht, hoofdvestiging Hoogvliet Rotterdam

Lekkage plafond Dordrecht

Het vinden van de oorzaak van een lekkage in uw plafond kan lastig zijn. Wanneer moet u beginnen met speuren? Hoeveel meer schade moet er gemaakt worden voordat het probleem is gevonden?

Het water zoekt de weg die het minste weerstand biedt. Het is ongebruikelijk dat het lek zich bevindt op de plek waar vochtplekken en schimmels ontstaan. Meestal worden lekkages aan plafonds veroorzaakt door lekkende leidingen, lekkages in de badkamer of een lekkende dakbedekking.

Bij forse lekkages is het noodzakelijk om direct te handelen om extra schade te voorkomen. Sluit de hoofdkraan af om te voorkomen dat er meer water weglekt. In geval van forse lekkages is het raadzaam om de hoofdkraan af te sluiten. Op deze manier kunt u voorkomen dat er nog meer water weglekt en zo extra schade ontstaat.

Lekkage plafond Dordrecht: professionele hulp

Het is verstandig om niet zelf te gaan zoeken naar de oorzaak van de plafondlekkage, omdat u mogelijk onnodig hak- en breekwerk zou kunnen verrichten. In eerste instantie is het een complexe opgave om deze lekkage te vinden. Daarnaast kan het voorkomen dat u begint met zoeken op de verkeerde locatie, wat onnodige schade en reparaties met zich meebrengt.

In sommige gevallen komt de lekkage zelfs voor op plaatsen waar elektriciteit loopt. In sommige gevallen kunnen lekkages optreden bij stopcontacten in de muur of zelfs rondom uw meterkast. Het inschakelen van een professional wordt altijd aanbevolen in dit geval.

Als het gaat om het opsporen en verhelpen van lekkages, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor een grondige analyse en een duurzame oplossing. Onze ervaren vakmannen weten precies wat de juiste aanpak is, wij zorgen voor een blijvende oplossing. Wat te doen als de lekkage echt niet te vinden is of als er zelfs geen vochtplekken zichtbaar zijn?

Wij hebben goede contacten met verschillende lekdetectiebedrijven die het lek kunnen vinden. Om onnodig hak- en breekwerk te vermijden, raden we aan om het lek eerst te laten vinden. Indien gewenst kunt u ons contacteren via 0800-5663443 of door een bericht achter te laten.

Vochtplek plafond Dordrecht: snelle service

Een lekkage brengt altijd onverwachte ellende met zich mee. Je hoeft gelukkig niet in paniek met bakjes rond te rennen om het lek op te vangen, dat is echt niet nodig. Heeft u last van een lekkage? Folstra B.V. staat direct paraat!

Zodra u de eerste tekenen van plafondlekkage ziet, volstaat één telefoontje om direct onze hulp te krijgen. We staan paraat om het probleem direct bij u op te lossen. Bereikbaarheid is gegarandeerd via: 010 600 1137.

Wilt u op een andere manier contact met ons opnemen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij zullen spoedig contact met u opnemen. Onze ervaren loodgieters weten precies hoe ze een lekkage in een plafond moeten aanpakken. Maak gebruik van onze diensten in Dordrecht en wij zorgen ervoor dat het probleem snel wordt opgelost!

Hevige lekkage in een woning
Onze loodgieters komen direct voor u in actie bij lekkage.

Veel gestelde vragen over plafond lekkage in Dordrecht

Wat zijn de kosten die gepaard gaan met het oplossen van een lekkage?

De tarieven voor het oplossen van een lekkage kunnen variëren, afhankelijk van de locatie en omvang van de lekkage, het type materiaal dat is aangetast en de benodigde reparaties. Schakel een professionele loodgieter of aannemer in om de lekkage te controleren en een gedetailleerde schatting te maken van de herstelwerkzaamheden die nodig zijn.

Wat te doen bij extreme wateroverlast?

Wanneer er sprake is van een ernstige waterlek, is het van groot belang om snel en doortastend te handelen om verdere schade te beperken, zorg er daarom als eerste voor dat je de hoofdkraan van het pand afsluit. Daarnaast is het aan te raden om de elektriciteit uit te schakelen als er stroompunten in de buurt zijn, waardevolle spullen te verplaatsen en zo snel mogelijk een loodgieter te raadplegen.

Kunnen loodgieters nauwkeurig de oorzaak van een lekkage bepalen?

Als er een lekkage is, kan een loodgieter je helpen bij het opsporen en repareren van de lekkage. Wacht niet te lang met het inschakelen van een loodgieter bij een lekkage. Loodgieters beschikken over de kennis, ervaring en tools om de bron van een lekkage te identificeren en deze effectief te verhelpen.

Over ons

Folstra B.V. is jouw loodgieter in Zuid-Holland! Voor alle loodgieters-, riolerings-, CV- en dak-klussen kun je rekenen op Folstra. Met de fusie tussen de loodgietersbedrijven van Henk Folkers en Dennis Stravers ben... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1137

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Folstra B.V.

Folstra B.V. is jouw loodgieter in Zuid-Holland! Voor alle loodgieters-, riolerings-, CV- en dak-klussen kun je rekenen op Folstra. Met de fusie tussen de loodgietersbedrijven van Henk Folkers en Dennis Stravers ben je verzekerd van vakmanschap. Door de jarenlange ervaring haal je alle benodigde expertise in huis voor je klus. Folstra B.V. is een allround loodgietersbedrijf dat zich met een breed scala aan loodgieter gerelateerde werkzaamheden inzet voor particulieren, bedrijven, instellingen en aannemers.
Voor zowel alle kleine als grote klussen kun je contact opnemen met Folstra.


Met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en vriendelijk vakmanschap sta jij altijd centraal. Je kunt ze 24/7 bereiken!


Reviews van Folstra B.V.

Door P
Op 5 maart 2024
6

Diverse klussen laten doen. Na het plaatsen van vloer isolatie en bodem folie, zouden ze nog terug komen ter controle van eventueel condens onder de vloer. Ze moeten nog steeds langs komen. Diverse afspraken gemaakt. Ze komen geen enkele afspraak na. En dat is balen.

Door A
Op 6 april 2023
10

Veel ervaring mee, lossen problemen prima op en ook voor grote klussen en verbouwingen raad ik ze aan. Fijne communicatie en toffe gasten die ook meedenken in voordeel van de klant.

Door G.K
Op 10 maart 2023
10

Top bedrijf, goeie gasten

Door G
Op 14 februari 2023
10

Deze vakman lost alles op!

Door J.V.H
Op 13 februari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door W.V.H
Op 18 januari 2023
10

Daklekka gerepareerd en nieuwe loodflappen aangebracht. Nu geen daklekkage meer.

Door D.T
Op 7 september 2022
10

Nadat ik al een aantal loodgieters had versleten maar het probleem (verstopte afvoer in de keuken) bleef terug komen kwam ik bij Folstra terecht. Direct installeerde zij een ander soort afvoer en was ik van de problemen af. Ook het verplaatsen en aanleggen van een nieuwe kraan en waterafvoer was geen probleem. Zeer prettige communicatie, werken snel, denken mee, zijn nauwkeurig en houden zich aan de afspraken. Heel tevreden met hun service!

Door N.N
Op 10 augustus 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door C.V.G
Op 23 juni 2022
10

Weten snel de lekkage oorzaak op te sporen en deze naar wens te verhelpen. Zijn ook nog eens hele prettige gasten in omgang. Zijn ook nog eens goed voor hun vaste klanten. Kortom echte aanrader.

Door N.S
Op 19 mei 2022
10

Folstra B.V. heeft mijn woning voorzien van radiatoren, een nieuwe CV-ketel en dit alles ook nog eens aangesloten. Gezien het werk dat ze verricht hebben (afvoer door het dak, leidingen onder de vloer en door de muur), ben ik erg onder de indruk van het tempo waarop ze dit hebben gedaan. Zorgvuldig is het ook zeker. Ik heb niets aan te merken op wat ze hebben gedaan. In de communicatie waren ze ook erg prettig. Ze gaven duidelijk aan wat de mogelijkheden waren in mijn woning. Ook stonden ze open voor input en waren ze niet te beroerd wat oude onderdelen te demonteren. Als laatste wil ik nog even zeggen dat ze erg snel reageerden en vrijwel direct aan de slag konden. Ik zou Folstra BV aan iedereen aanraden.

Door K
Op 9 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door M.V
Op 2 maart 2022
10

Na contact met meerdere loodgieters gehad te hebben uitgekomen bij deze toppers. Had lekkage onder de gootsteen. Opsporen hiervan was snel gebeurt. Afspraak gemaakt om te maken en zoals afgesproken keurig gefixed. Tijdens deze reparatie kwamen de mannen er achter dat ik door verzakkingen een scheur had in de toilet afvoer naar het riool. Hier een nieuwe afspraak voor gemaakt en ook dit keurig en snel gemaakt. Was een hele klus. Straat moest open en het gaf best een rotzooi met zicht mee. Maar ook dit hebben de mannen weer keurig en schoon achter gelaten. Mocht ik weer iets hebben, zijn dit de mannen die ik bel. Mannen bedankt.

Door D.V.H
Op 1 maart 2022
10

Nieuwe cv ketel laten plaatsen. Super vakwerk geleverd

Door J.V.D.W
Op 28 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door R.J
Op 2 februari 2022
10

Lekkage niet weten waar, Folstra gebeld en konden snel komen en hadden het euvel snel gevonden en gerepareerd, TOP jongens reuze bedankt, heb jullie nummer dus mocht ik weer eens een loodgieter nodig hebben weet ik jullie te vinden

Door R.P
Op 6 januari 2022
10

Wij hadden lekkage in de meterkast en wisten niet waar dit vandaan kwam. Toen de mannen van Folstra ingeschakeld en die hebben alles perfect opgespoord, opgelost en weer hersteld. Badkamer vloer moest eruit en een kamer muur en eenkoof in het trappengat moest open. Alles is perfect gerepareerd alsof er niks gebeurd is. Mannen konden snel terecht. Bedankt mannen van Folstra!

Door E.E
Op 5 januari 2022
10

Fijne partij die super snel is in contact en handelen. Denken met je mee en leveren een passende oplossing. Het geleverde werk ziet er keurig uit! Ik kan Folstra iedereen aanbevelen voor een loodgietersklus.

Door L.D.S
Op 22 december 2021
10

Behulpzaam en komt afspraken na. Zeer redelijke prijs.

Door S.V
Op 16 december 2021
10

Lekkage melding gemaakt, de volgende dag kon de loodgieter er al heen. TOP bedrijf! Top werk! snel en vriendelijk!

Door Y
Op 9 december 2021
10

In het weekeinde een lekkage gehad en contact opgenomen met Dennis van Folstra BV. Ze hebben me super snel kunnen helpen met de opsporing van de lekkage en binnen twee dagen was de oorzaak gerepareerd en alle sporen van de gevolgschade hersteld. Voor de volgende klus zal ik ze zeker weer benaderen en ik kan ze zeker aanraden!

Door I.K
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door T
Op 26 november 2021
10

Ik had een spoedgeval thuis, onze WC werkte niet meer. Zelfde dag nog gearriveerd en een compleet nieuw WC gebouwd. Vervolgens kreeg ik ook handige tips en adviezen. Dank jullie wel, heren. Ben er heel erg blij mee

Door L.H
Op 25 november 2021
10

Ik ben zeer tevreden over de heren. Alle problemen zijn goed en professioneel verholpen. Een onverwacht hardnekkige verstopping van leidingen heeft ze heel veel tijd en arbeid gekost, maar ze zijn net zo lang doorgegaan tot het opgelost was. Dit verdient echt een grote pluim en ik beveel dit bedrijf dan ook van harte bij iedereen aan.

Door J.V.D.W
Op 24 maart 2021
10
Review heeft geen inhoud
Door S
Op 10 februari 2021
10
Review heeft geen inhoud