Teamfoto Folstra B.V.
Lekkage toilet Dordrecht Wij staan in Dordrecht voor u klaar!
Een Loodgieter
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Dordrecht, hoofdvestiging Hoogvliet Rotterdam

Lekkage toilet Dordrecht

Op uw toilet moet u altijd kunnen rekenen. Als het toilet lekt, is dat een vervelende situatie die snel moet worden opgelost. Wij begrijpen bij Folstra B.V. als geen ander hoe belangrijk dit is voor onze klanten in Dordrecht!

Een verkeerd gemonteerde toiletpot is vaak de boosdoener van een lekkage. Een vakman inschakelen bij het installeren van het toilet is daarom noodzakelijk. Wij garanderen een blijvende oplossing bij andere lekkages in huis!

Lekkage toiletpot door onjuiste montage

Bent u opeens geconfronteerd met een grote waterplas rondom uw toiletpot? Wanneer er voortdurend lekkageproblemen zijn met het toilet of de afvoer, kan dit wijzen op een onjuiste montage. Dit is vaak het geval bij een zwevend of hangend toilet.

Lekkage aan het toilet kan ontstaan door een foutieve plaatsing. Het is daarom belangrijk dat u bij de installatie van het toilet altijd een vakman inschakelt. Wij zorgen voor een blijvende oplossing bij lekkages in andere delen van uw huis!

Op andere manieren kan er daarnaast ook een lekage in het toilet ontstaan. Ondanks het belang van goed onderhoud van het toilet, is een lekkage toch nog steeds mogelijk. Wat kan de reden zijn achter een lekkend toilet?

  • Ouderdom: slijtage van de leidingen, verzakkingen
  • Het losraken van knel- of koppelpunten leiding
  • Stortbak: defecte vlotter of vlotterkraan

Zowel nieuwe als verouderde toiletten kunnen te maken krijgen met een lekkage. Dit resulteert direct in overlast en u wilt dit zo snel mogelijk verhelpen. Wij weten raad met diverse lekkageproblemen en zorgen voor een duurzame oplossing.

In de regio Dordrecht kunt u een lekkage van toilet daarom altijd aan ons overlaten. Wij streven naar een duurzame en gewenste oplossing die aan uw wensen voldoet. Bel of mail Folstra B.V. en laat onze loodgieters uw toiletlekkage verhelpen.

Lekkage toilet? Neem contact op!

Als uw toilet zichtbare schade vertoont door een lekkende toiletpot, neem dan onmiddellijk contact op met onze hulpdienst. Bij ons kunt u rekenen op onze expertise in het herkennen van veelvoorkomende oorzaken van lekkages, zoals een verzakte riolering of een barst veroorzaakt door overmatige druk. Wij doen er alles aan om het lek snel en adequaat te verhelpen. Is er sprake van een lekkage in uw toilet in Dordrecht? Wacht niet langer en neem direct contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Hevige lekkage in een woning
Onze loodgieters komen direct voor u in actie bij lekkage.

Veel gestelde vragen over toilet lekkage in Dordrecht

Wat kost het oplossen van een lekkage?

De prijzen voor het oplossen van een lekkage variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie en omvang van de lekkage, het type materiaal dat wordt aangetast, en de benodigde reparatiewerkzaamheden. Voor een nauwkeurige inschatting van de kosten is het belangrijk om een professionele loodgieter of aannemer in te schakelen om de lekkage te onderzoeken.

Hoe moet er gehandeld worden bij een ernstige waterlekkage?

Als er sprake is van een ernstige lekkage, is het belangrijk om snel en doortastend te handelen om verdere schade te voorkomen, begin daarom met het afsluiten van de watertoevoer naar het gebouw. Ook is het verstandig om, als er elektriciteitspunten in de buurt zijn, de stroom uit te schakelen, waardevolle spullen te verplaatsen en zo snel mogelijk een professional in te schakelen.

Kan een loodgieter een lek opsporen?

Als u een lekkage heeft, is het verstandig om een loodgieter te raadplegen. Een loodgieter beschikt over de benodigde expertise om het probleem op te lossen. De vaardigheden en ervaring van loodgieters stellen hen in staat om de bron van een lekkage te ontdekken en deze op een effectieve manier op te lossen.

Over ons

Folstra B.V. is jouw loodgieter in Zuid-Holland! Voor alle loodgieters-, riolerings-, CV- en dak-klussen kun je rekenen op Folstra. Met de fusie tussen de loodgietersbedrijven van Henk Folkers en Dennis Stravers ben... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1137

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Folstra B.V.

Folstra B.V. is jouw loodgieter in Zuid-Holland! Voor alle loodgieters-, riolerings-, CV- en dak-klussen kun je rekenen op Folstra. Met de fusie tussen de loodgietersbedrijven van Henk Folkers en Dennis Stravers ben je verzekerd van vakmanschap. Door de jarenlange ervaring haal je alle benodigde expertise in huis voor je klus. Folstra B.V. is een allround loodgietersbedrijf dat zich met een breed scala aan loodgieter gerelateerde werkzaamheden inzet voor particulieren, bedrijven, instellingen en aannemers.
Voor zowel alle kleine als grote klussen kun je contact opnemen met Folstra.


Met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en vriendelijk vakmanschap sta jij altijd centraal. Je kunt ze 24/7 bereiken!


Reviews van Folstra B.V.

Door P
Op 5 maart 2024
6

Diverse klussen laten doen. Na het plaatsen van vloer isolatie en bodem folie, zouden ze nog terug komen ter controle van eventueel condens onder de vloer. Ze moeten nog steeds langs komen. Diverse afspraken gemaakt. Ze komen geen enkele afspraak na. En dat is balen.

Door A
Op 6 april 2023
10

Veel ervaring mee, lossen problemen prima op en ook voor grote klussen en verbouwingen raad ik ze aan. Fijne communicatie en toffe gasten die ook meedenken in voordeel van de klant.

Door G.K
Op 10 maart 2023
10

Top bedrijf, goeie gasten

Door G
Op 14 februari 2023
10

Deze vakman lost alles op!

Door J.V.H
Op 13 februari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door W.V.H
Op 18 januari 2023
10

Daklekka gerepareerd en nieuwe loodflappen aangebracht. Nu geen daklekkage meer.

Door D.T
Op 7 september 2022
10

Nadat ik al een aantal loodgieters had versleten maar het probleem (verstopte afvoer in de keuken) bleef terug komen kwam ik bij Folstra terecht. Direct installeerde zij een ander soort afvoer en was ik van de problemen af. Ook het verplaatsen en aanleggen van een nieuwe kraan en waterafvoer was geen probleem. Zeer prettige communicatie, werken snel, denken mee, zijn nauwkeurig en houden zich aan de afspraken. Heel tevreden met hun service!

Door N.N
Op 10 augustus 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door C.V.G
Op 23 juni 2022
10

Weten snel de lekkage oorzaak op te sporen en deze naar wens te verhelpen. Zijn ook nog eens hele prettige gasten in omgang. Zijn ook nog eens goed voor hun vaste klanten. Kortom echte aanrader.

Door N.S
Op 19 mei 2022
10

Folstra B.V. heeft mijn woning voorzien van radiatoren, een nieuwe CV-ketel en dit alles ook nog eens aangesloten. Gezien het werk dat ze verricht hebben (afvoer door het dak, leidingen onder de vloer en door de muur), ben ik erg onder de indruk van het tempo waarop ze dit hebben gedaan. Zorgvuldig is het ook zeker. Ik heb niets aan te merken op wat ze hebben gedaan. In de communicatie waren ze ook erg prettig. Ze gaven duidelijk aan wat de mogelijkheden waren in mijn woning. Ook stonden ze open voor input en waren ze niet te beroerd wat oude onderdelen te demonteren. Als laatste wil ik nog even zeggen dat ze erg snel reageerden en vrijwel direct aan de slag konden. Ik zou Folstra BV aan iedereen aanraden.

Door K
Op 9 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door M.V
Op 2 maart 2022
10

Na contact met meerdere loodgieters gehad te hebben uitgekomen bij deze toppers. Had lekkage onder de gootsteen. Opsporen hiervan was snel gebeurt. Afspraak gemaakt om te maken en zoals afgesproken keurig gefixed. Tijdens deze reparatie kwamen de mannen er achter dat ik door verzakkingen een scheur had in de toilet afvoer naar het riool. Hier een nieuwe afspraak voor gemaakt en ook dit keurig en snel gemaakt. Was een hele klus. Straat moest open en het gaf best een rotzooi met zicht mee. Maar ook dit hebben de mannen weer keurig en schoon achter gelaten. Mocht ik weer iets hebben, zijn dit de mannen die ik bel. Mannen bedankt.

Door D.V.H
Op 1 maart 2022
10

Nieuwe cv ketel laten plaatsen. Super vakwerk geleverd

Door J.V.D.W
Op 28 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door R.J
Op 2 februari 2022
10

Lekkage niet weten waar, Folstra gebeld en konden snel komen en hadden het euvel snel gevonden en gerepareerd, TOP jongens reuze bedankt, heb jullie nummer dus mocht ik weer eens een loodgieter nodig hebben weet ik jullie te vinden

Door R.P
Op 6 januari 2022
10

Wij hadden lekkage in de meterkast en wisten niet waar dit vandaan kwam. Toen de mannen van Folstra ingeschakeld en die hebben alles perfect opgespoord, opgelost en weer hersteld. Badkamer vloer moest eruit en een kamer muur en eenkoof in het trappengat moest open. Alles is perfect gerepareerd alsof er niks gebeurd is. Mannen konden snel terecht. Bedankt mannen van Folstra!

Door E.E
Op 5 januari 2022
10

Fijne partij die super snel is in contact en handelen. Denken met je mee en leveren een passende oplossing. Het geleverde werk ziet er keurig uit! Ik kan Folstra iedereen aanbevelen voor een loodgietersklus.

Door L.D.S
Op 22 december 2021
10

Behulpzaam en komt afspraken na. Zeer redelijke prijs.

Door S.V
Op 16 december 2021
10

Lekkage melding gemaakt, de volgende dag kon de loodgieter er al heen. TOP bedrijf! Top werk! snel en vriendelijk!

Door Y
Op 9 december 2021
10

In het weekeinde een lekkage gehad en contact opgenomen met Dennis van Folstra BV. Ze hebben me super snel kunnen helpen met de opsporing van de lekkage en binnen twee dagen was de oorzaak gerepareerd en alle sporen van de gevolgschade hersteld. Voor de volgende klus zal ik ze zeker weer benaderen en ik kan ze zeker aanraden!

Door I.K
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door T
Op 26 november 2021
10

Ik had een spoedgeval thuis, onze WC werkte niet meer. Zelfde dag nog gearriveerd en een compleet nieuw WC gebouwd. Vervolgens kreeg ik ook handige tips en adviezen. Dank jullie wel, heren. Ben er heel erg blij mee

Door L.H
Op 25 november 2021
10

Ik ben zeer tevreden over de heren. Alle problemen zijn goed en professioneel verholpen. Een onverwacht hardnekkige verstopping van leidingen heeft ze heel veel tijd en arbeid gekost, maar ze zijn net zo lang doorgegaan tot het opgelost was. Dit verdient echt een grote pluim en ik beveel dit bedrijf dan ook van harte bij iedereen aan.

Door J.V.D.W
Op 24 maart 2021
10
Review heeft geen inhoud
Door S
Op 10 februari 2021
10
Review heeft geen inhoud