Leidingwerk in Dordrecht

Goed aangelegd leidingwerk kan veel toekomstige problemen voorkomen. Woont u in een oud huis? Dan kunnen wij in Dordrecht en in de omgeving de kwaliteit van uw huidige leidingwerk voor u inspecteren en vervangen indien daarvoor gekozen wordt. Folstra B.V. spoort met gemak de zwakke plekken op.

Heeft u een nieuwbouwhuis? Dan kunnen wij voor u de aanleg of het verleggen van uw leidingwerk verzorgen. Dankzij de jarenlange ervaring weten onze vakmensen alles van de aanleg van leidingen af. Folstra B.V. werkt volgens de nieuwste veiligheidsnormen en zorgt dus voor zowel kwaliteit als veiligheid. Neem daarom contact met ons op via 010 - 600 11 37 of vul het contactformulier in voor het aanvragen van een offerte.

Het zelf doen van leidingwerk

Zit u midden in een verbouwing? In vele gevallen wordt het afgeraden om leidingwerk zelf aan te leggen of te verleggen. Wanneer u een gespecialiseerd bedrijf inschakelt bent u er zeker van dat uw leidingen goed zullen functioneren en u in de toekomst minder risico loopt dat er mankementen ontstaan. Onze loodgieters bij Folstra B.V. kunnen uw complete leidingwerk voor u verzorgen voor bijvoorbeeld uw badkamer of uw keuken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u dat we een keer bij u langskomen in Dordrecht of ergens in de omgeving om te komen kijken? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. U kunt op ons rekenen!