Leidingwerk in Dordrecht

Goed aangelegd leidingwerk kan veel toekomstige problemen voorkomen. Woont u in een oud huis? Dan kunnen wij in Dordrecht en in de omgeving de kwaliteit van uw huidige leidingwerk voor u inspecteren en vervangen indien daarvoor gekozen wordt. ATF Loodgieter & Onderhoud spoort met gemak de zwakke plekken op.

Heeft u een nieuwbouwhuis? Dan kunnen wij voor u de aanleg of het verleggen van uw leidingwerk verzorgen. Dankzij de jarenlange ervaring weten onze vakmensen alles van de aanleg van leidingen af. ATF Loodgieter & Onderhoud werkt volgens de nieuwste veiligheidsnormen en zorgt dus voor zowel kwaliteit als veiligheid. Neem daarom contact met ons op via 085 - 106 12 66 of vul het contactformulier in voor het aanvragen van een offerte.

Het zelf doen van leidingwerk

Zit u midden in een verbouwing? In vele gevallen wordt het afgeraden om leidingwerk zelf aan te leggen of te verleggen. Wanneer u een gespecialiseerd bedrijf inschakelt bent u er zeker van dat uw leidingen goed zullen functioneren en u in de toekomst minder risico loopt dat er mankementen ontstaan. Onze loodgieters bij ATF Loodgieter & Onderhoud kunnen uw complete leidingwerk voor u verzorgen voor bijvoorbeeld uw badkamer of uw keuken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u dat we een keer bij u langskomen in Dordrecht of ergens in de omgeving om te komen kijken? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. U kunt op ons rekenen!