Lekkage verhelpen in Dordrecht

Heeft u een lekkage bij uw afvoer? Een lekkage is vervelend en kan voor veel problemen zorgen. Vooral wanneer een lekkage langer aanhoudt en het niet aangepakt wordt. De loodgieters bij Folstra B.V. helpen u dan ook graag zo snel mogelijk om het probleem te verhelpen zodat u zich er geen zorgen meer over hoeft te maken. Wij staan voor u klaar in Dordrecht en in de omgeving daarvan. Of het nou gaat om een waterlekkage of gaslekkage. Folstra B.V. kan het allemaal. U kunt erop rekenen dat onze vakmannen vakkundig te werk gaan en een goede service zullen leveren. Neem contact met ons op via 010 - 600 11 37 of vul het contactformulier in voor het opvragen van een offerte.

Lekkage opsporen

Heeft u een plas water op de vloer of natte plekken op de muur of plafond en is niet precies te achterhalen waar het lek vandaan komt. Dan kunnen onze loodgieters in veel gevallen dit wel achterhalen. Wacht nooit te lang met het inschakelen van hulp bij een lekkage. Des te langer u wacht, des te groter de kans is dat er nog meer schade zal ontstaan in uw woning of winkel.  Het wordt dan ook aangeraden om meteen een loodgieter in te schakelen die u van advies kan leveren en om het problemen meteen te verhelpen. Onze loodgieters bij Folstra B.V. heeft veel ervaring met deze gevallen en zijn dan ook gespecialiseerd in het oplossen van de lekkages.

Lekkage badkamer

Lekkage in de badkamer is een veelvoorkomend probleem waar onze klanten vaak bij ons aankloppen. Het is de plek waar u bijvoorbeeld lekker zorgeloos wilt genieten onder de douche na een zware dag op het werk of na het sporten. Zichtbare natte plekken, lekkage of schimmels verstoren dit zorgeloze momentje natuurlijk. Een lekkage in uw badkamer kan ook structurele schade veroorzaken een de aangelegen kamers in uw huis. Is er een lek bij het doucheputje of staat uw hele kelder vol met water? In alle gevallen kunnen onze loodgieters u helpen. Wij beschikken over het juiste gereedschap om de schade te herstellen zodat u weer zonder enige belemmeringen uw badkamer kunt gebruiken. Wij helpen u graag in Dordrecht en in de omgeving daarvan.