Ontstoppen in Dordrecht?

Een verstopping is erg vervelend. Of het nu gaat om een verstopping in de afvoer van uw wastafel, bad, douche of  van uw riool. Folstra B.V. kan u hierbij helpen in Dordrecht en in de omgeving daarvan. Onze loodgieters werken vakkundig en beschikken over moderne apparatuur om alle soorten verstoppingen op te sporen en te ontstoppen.

Met behulp van moderne camera’s sporen wij uw verstopping in Dordrecht of in de omgeving van Dordrecht op. het is vaak niet nodig om de straat of uw vloer open te breken voor het ontstoppen, omdat onze camera’s het mankement aan uw riool gemakkelijk opsporen. Dit scheelt u in de kosten om het een en ander weer te herstellen en het scheelt uiteraard veel overlast. Wij helpen u dan ook graag met al uw verstoppingsproblemen in uw huis of winkel. Neem contact met ons op via 010 - 600 11 03 om een afspraak te maken of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Bij spoed komen wij direct!

Omdat niets vervelender is dan moeten wachten op hulp wanneer u een verstopping of een lekkage heeft, komen wij uw probleem in of in de omgeving van Dordrecht direct oplossen. Onze medewerkers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar, zijn flexibel en werken efficiënt. Ook ’s avonds en in de weekenden staan wij voor u klaar om u te helpen bij het ontstoppen.